Bart Visser

mediator

Sinds 2016 ben ik, Bart Visser (62 jaar), als registermediator aangesloten bij de Mediationfederatie Nederland (MfN). Na mijn mediationopleiding heb ik in 2017 een verdiepende opleiding afgerond voor mijn werk als mediator bij arbeidsconflicten. In deze aanvullende opleiding is ook aandacht besteed aan hoe ik als mediator om kan gaan met groepsconflicten.

Door het stellen van de juiste vragen weet ik snel helderheid te verschaffen in een conflict. Meestal heb ik na één gesprek duidelijk waar de schoen wringt. Kenmerkend voor mij is een nuchtere, analytische en mensgerichte aanpak. Feedback van klanten geeft aan dat ik rustig ben, goed kan luisteren en het proces goed leidt.

Belangrijk vind ik het om in het mediationtraject steeds de menselijke maat in het oog te houden. Daarbij zijn betrouwbaarheid en integriteit mijn kernkwaliteiten.

Naast conflicten in de zakelijke sfeer, hebben ook kerkelijke conflicten mijn belangstelling. Juist in de kerk zou volgens mij bij het oplossen van conflicten primair gekeken moeten worden naar mediation.
Ik sta ingeschreven in het MfN-register, een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland. In verband hiermee volg ik jaarlijks cursussen en neem ik deel aan intervisies.

Bij de volgende beroepsverenigingen ben ik aangesloten:

  • MfN Groep Arbeidsmediators Nederland
  • Nederlandse Mediation Vereniging (NMv)
  • Platform Christen Mediators (PCM)

Organisatie advies
Naast mediatior ben ik ook actief als organisatie-adviseur, interim-manager en vertrouwenspersoon. Voor meer informatie over mijn andere werkzaamheden verwijs ik u graag door naar mijn website www.bvisserconsultancy.nl.

B. Visser Consultancy B.V. - Zeisweg 17 - 8075 CC Elspeet - 06-53868881

KvK 71891129 – BTW NL8588.91.189.B01 – Bank NL93RABO 0331 1239 83